HEART TO HEART

Gallery Art

De kunst die ik maak komt vanuit de verbinding met mijn hart.

Verwondering, curiositeit, spontaniteit, plezier zijn kwaliteiten die de basis vormen voor mijn schilderijen en brengen het naar een ander niveau. 

Ik hou van de intensiteit van kleur. Het is mijn doel om letterlijk een beetje kleur toe te voegen aan het leven van mensen.

 

Een kunstwerk geeft een ruimte een uniek karakter. Het voegt schoonheid toe, positiviteit en levendigheid. Het heeft een transformerende werking.

Mijn schilderijen zijn abstract en opgebouwd in lagen. Dit creëert diepte en textuur. In de abstractie vind je veel details.

Ik nodig je uit om naar de dynamiek te kijken. Sommige schilderijen zijn meer verstillend of symmetrisch, terwijl andere juist krachtig zijn en uitdagend.

“From my heart to yours”

Midsummer Nights

Het is hartje zomer, de zon staat hoog aan hemel. De dagen zijn warm, loom, lazy. De wilde bloemen in onze tuin groeien en bloeien dat het een lieve lust is. Het is letterlijk en figuurlijk een explosie aan kleur en vorm. Het licht is prachtig en wil niet wijken. Lange zomeravonden strekken zich uit, de nacht is nog ver.

Canvas 90 x 90 cm * **

€ 795,00

Clarity

Midsummer Nights

When the Moon became Gold

De zon gaat onder en de hemel kleurt diep-dieper-diepst. De vogels vliegen over om naar hun slaapplaats te gaan. Het wordt stil. De dag gaat langzaam over in de nacht. Vanuit onze tuin, maar ook vanuit het raam mag ik – op heldere dagen – getuige zijn van het adembenemende proces van zonsondergang. Deze keer was het een volle maan die veranderde in goud.

Canvas 80 x 60 cm* **

€ 695,00

Imagine a Life Beyond

Via mijn kunst kan ik uitdrukken wanneer woorden niet toereikend meer zijn. Ze vallen gewoon weg, een diepere essentie komt ervoor in de plaats. Vanuit die verbinding schilder ik. Langzaam zie ik iets ontstaan, laag over laag over laag. Elke laag is een hoofdstuk van het boek dat ik woordeloos aan het schrijven ben. De tijd vervaagt. Er is alleen de verf, mijn penseel en het doek. Het schilderij schildert zichzelf.

Canvas 60 x 50 cm * **

€ 549,00

Stepping through Doorways Crossing an Ocean of Blue

Canvas 60 x 50 cm * **

€ 549,00

There’s still Magic in the Air

Canvas 90 x 90 cm * **

€ 795,00

Clarity

Opeens zie je het. Je kent het wel, zo’n  AHA-moment. Iets wat eerst complex leek, is opeens  kristal-helder. De weg ligt open. Het zijn van die gouden momenten.

Canvas 90 x 90 cm * **

€ 795,00

When it all comes down to Wisdom

Canvas 120 x 80 cm * **

€ 895,00

Bathe in her Silence

Canvas 90 x 90 cm * **

€ 795,00

 

But she did it anyway

Canvas 120 x 80 cm * **

€ 895,00

Bathe in her Silence

 

 

Full Bloom

Canvas 90 x 90 cm * **

€ 795,00

Love, Peace and Wisdom are the three Golden Keys

canvas 100 x 80 cm

€ 795,00

 

Graceful and Blissful Story

Canvas 120 x 100 cm

 €  997,00

Love, Peace and Wisdom are the three Golden Keys

Speak your Voice

Canvas 80 x 60 cm

€  695,00

* De schilderijen zijn gespannen op houten spielatten van 4 cm. Dit zorgt voor een robuuste look, een extra lijst is niet nodig. Het is voorzien van een ophangsysteem en is dus klaar om op te hangen. 

De verhouding van de schilderijen zoals je die ziet op de afbeeldingen kan verschillen met de werkelijke verhouding. De reden dat ze op de afbeeldingen groter worden getoond is om het schilderij beter te kunnen zien. De juiste afmetingen vind je bij de beschrijving.