HEART TO HEART

Coaching & Workshops

Spiritueel leiderschap is leven vanuit hart en ziel. Het omvat het leiderschap aan jezelf (persoonlijk spiritueel leiderschap) en het leiderschap dat je hebt als entrepeneur of als leidinggevende (professioneel spiritueel leiderschap).

Je hart laten spreken, leven en werken vanuit bezieling is niet vanzelfsprekend. Misschien doe je aan yoga, mediteer je, of doe je regelmatig een retreat. De energie, de inspiratie en het evenwicht dat je tijdens die momenten opbouwt raak je vaak snel weer kwijt in de dagelijkse realiteit.

Er is wel degelijk een manier om spiritueel leiderschap te ontwikkelen, persoonlijk en professioneel, waarin je je energie hoog houdt, veerkracht opbouwt en je inspiratie levendig houdt.

Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

HeartMath® Coaching

Als je je spiritueel wilt gaan ontwikkelen, je intuïtie wilt ontwikkelen, een duurzame verbinding met je hart wilt hebben, meer energie wilt opbouwen, ontdek dan meer over de HeartMath® coaching.

Energy Codes® Coaching

Heb je behoefte aan meer verdieping, wil je je energie naar een hoger plan tillen, leven vanuit authenticiteit en verbinding maken met de Soulful Self, ontdek dan meer over de Energy Codes® coaching.

B.E.S.T. Behandelingen

Als je meer specifiek wilt werken aan blokkades, of stress, of als je lichamelijke klachten hebt, die er voor zorgen dat je niet goed in je vel zit, kom dan terug in balans en krijg je vitaliteit terug door middel van B.E.S.T. of Spiritual B.E.S.T. treatments. Ontdek hier wat dit inhoudt.

Workshop De Kunst van het Creëren

Wil je op een speelse manier ervaren hoe inspiratie, vrijheid, plezier, verwondering en spontaniteit leiden tot de Kunst van het Creëren, niet alleen op schildersdoek maar ook in je dagelijkse leven, ontdek dan meer over de Workshops Abstract Schilderen.