HEART TO HEART

HeartMath® Coaching

Op het moment dat je je hart erbij betrekt, verandert alles. Er komt meer begrip, meer betrokkenheid, meer inspiratie en plezier. Daarom is dit een“heart to heart”conversatie.

Onderzoek heeft uitgewezen dat ons hart meer informatie naar de hersenen zendt dan andersom. Het hart heeft een eigen neurologisch netwerk – een eigen brein – en een elektromagnetisch veld dat veel groter is dan dat van de hersenen.

Door middel van eenvoudige technieken kun je je hart zo activeren dat het coherent wordt. Hiermee verminder je stress en vergroot je je eigen veerkracht. Het zorgt ervoor dat je mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek in balans bent.

De technieken pas je toe op ieder gewenst moment van de dag. Bijvoorbeeld voordat je een vergadering instapt, een (belangrijk) telefoontje moet doen, aan een nieuwe klus begint, ergens naar toe gaat, bezig bent op je werk of in huis, of wanneer je door een drukke winkelstraat heen loopt.

Bij mij heeft hartcoherentie gezorgd voor een diepgaande verandering in mijn leven. Ik leef vanuit mijn hart en dat zorgt ervoor dat ik energie heb, in balans ben, mijn intuïtie heb ontwikkeld, weet wat ik wil en waar ik voor sta. Ik kan mijn hart vragen stellen en de antwoorden volgen. Ze komen vanuit een wijsheid die dieper is dan wat ik ooit zelf zou kunnen bedenken.

 

QUICK
HEARTMATH® Coaching

Individueel
97,00
2 sessies van 45 minuten
Leer snel de eerste beginselen en technieken om direct resultaat te zien in je dagelijkse leven. Het zijn 2 individuele sessies helemaal op maat, afgestemd op jouw persoonlijke vragen en behoeftes. Het is een kennismaking en introductie op de onderliggende principes van de HeartMath.
INTENSIVE
HEARTMATH® Coaching
Individueel online
of persoonlijk
597,00
6 sessies van 1 uur + gratis bonussessie
In deze Intensive ga je direct diep in op de principes en technieken. Na afloop heb je de beschikking over een complete toolbox waar je eindeloos uit kunt putten in alle voorkomende situaties. Het zijn 6 individuele sessies van een uur, helemaal op maat. Je hebt nu de energie, de veerkracht en de creativiteit om vanuit je eigen authenticiteit te leven.
INTENSIVE
HEARTMATH® Coaching

Online Groep 8-10 pers.
420,00
6 sessies van 1 uur + gratis bonussessie
In deze Intensive ga je direct diep in op de principes en technieken. Na afloop heb je de beschikking over een complete toolbox waar je eindeloos uit kunt putten in alle voorkomende situaties. Het zijn 6 groeps-sessies van een uur, met de toegevoegde waarde dat je van elkaar leert. Je hebt nu de energie, de veerkracht en de creativiteit om vanuit je eigen authenticiteit te leven.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.