HEART TO HEART

Energy Codes® Coaching

Energy Codes helpen je om verbinding te maken met je hogere zelf – Soulful Self – en zo een diepere wijsheid aan te boren die al in je zit, maar misschien onaangesproken is gebleven.
Het gaat over bewustwording van je eigen aangeboren creativiteit, intuïtie en innerlijke kracht. In plaats van te blijven vastzitten in verhalen van het verleden, helpen de Energy Codes je om degene te worden die je werkelijk bent.

Met de Energy Codes ga je de aandacht van je gedachten richten op je ademhaling en je lichaam. het gaat over de verbinding mind – body – breath. Dit is veel meer dan een ademhalingsoefening. De oefeningen en technieken van de Energy Codes zijn zo gemaakt dat ze tot een totale integratie leiden, een grotere versie van jezelf.

Nu ben je in staat om blokkades en beperkingen op te heffen en heb je de weg vrijgemaakt om het leven te creëren dat je wilt.
Je hebt zelf weer het heft in handen. Je staat in je eigen kracht en een dieper weten heeft zich meester van je gemaakt.

In ieder van ons schuilt een Genius die wacht om aangesproken te worden. Wanneer je je hiervan bewust wordt, verandert je leven radicaal. De Energy Codes geven je de tools om dat te doen.

Energy Codes® Coaching
INTRODUCTIE
Individueel online of persoonlijk
197,00
3 sessies van 45 minuten
Maak kennis met de Energy Codes. Je leert basisprincipes toe te passen in specifieke situaties van je dagelijkse leven, waardoor je spreekt en handelt vanuit je authenticiteit.
Energy Codes® Coaching
COMPLEET
Individueel online of persoonlijk
597,00
6 sessies van een uur
In dit complete programma leer je alle principes van de Energy Codes en krijg je een uitgebreide toolbox aan technieken om toe te passen in allerlei verschillende situaties. Je wordt je diep bewust van je eigen innerlijke kracht. Je spreekt en handelt vanuit je eigen waarheid en vanuit een diepere wijsheid. Je laat je hart en je ziel spreken op een natuurlijke manier.

Aanmelden

Je kunt dit formulier gebruiken om je aan te melden of om – vrijblijvend – vragen te stellen.