HEART TO HEART

B.E.S.T. Behandeling

B.E.S.T. is een methode die helpt bij stress. Het helpt beperkende, energieverslindende denkpatronen op te lossen.
Het gaat om de gedachten die worden bestuurd vanuit je onderbewustzijn en ervoor zorgen dat je niet het leven kunt leiden dat je wilt.

Je kunt het vergelijken met de manier waarop apps op je telefoon werken. Veel van deze apps werken actief op de achtergrond zonder dat je je er van bewust bent. Ook al gebruik je ze niet, ze kosten veel energie, wat ervoor zorgt je batterij sneller leeg is.

B.E.S.T. spoort de onbewuste, beperkende gedachten op en neutraliseert ze waardoor je fysiek en mentaal terug in balans komt. Je hebt weer energie, zit lekker in je vel, zodat je de dingen kunt doen die je wilt doen.

B.E.S.T. staat voor Bio Energetic Synchronization Technique. Het is een energetische behandeling die blokkades opspoort en neutraliseert. Naarmate de energiestroom herstelt, zul je snel veranderingen ervaren op verschillende niveaus. Dit kunnen verbeteringen zijn op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Spanning, vermoeidheid, frustratie, teleurstelling, pijn, somberheid, maken plaats voor een nieuw evenwicht. Je hebt weer energie, je staat weer in je eigen kracht, er is helderheid, vreugde, plezier.

De techniek wordt als vriendelijk en ontspannend ervaren, omdat we werken met zachte drukpunten op het lichaam. We testen via de armen en voeten, met de schoenen aan. Deze armtest is een spiertest techniek, waarmee het onderbewustzijn direct communiceert met het lichaam via het centrale zenuwstelsel.

Met B.E.S.T. analyseren we niet het probleem, het verhaal of de situatie. We gaan direct naar de onderliggende oorzaak van het probleem of de klacht en werken daarmee.

B.E.S.T. is ontwikkeld in de jaren ’70 door dr. M.T. Morter in de Verenigde Staten en wordt nu wereldwijd toegepast en staat bekend om zijn goede resultaten.

Inmiddels is B.E.S.T. uitgebreid met Spiritual B.E.S.T.

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.