HEART TO HEART

Spiritual B.E.S.T. Behandeling

Waar B.E.S.T. blokkades in het onderbewustzijn opspoort en neutraliseert, zorgt Spiritual B.E.S.T. voor een integratie van de verschillende energiecentra.

Alles is energie, inclusief wijzelf. Wanneer je je hiervan bewust wordt, kun je een hoger bewustzijn aanspreken van een hogere wijsheid en intelligentie in zijn meest pure vorm. Dat is wie we werkelijk zijn. Dat is onze authenticiteit. Spiritual B.E.S.T. faciliteert in de bewustwording van het hogere bewustzijn.

In de meest volledige vorm zijn we spiritueel. Spiritueel zijn is niet zweverig. Dat is een hardnekkig misverstand.
Integendeel, wie zweverig is, is niet spiritueel. Dan leef je in hogere sferen en niet in je lichaam.
Andersom, als je voornamelijk vanuit je hoofd leeft, verstandelijk en analytisch, dan worden kostbare aspecten van wat je ook bent, niet benut. Je bent meer dan je denken.
Als je je spiritueel ontwikkelt leer je al het potentieel dat al in je zit, aan te spreken. Je logische denken wordt aangevuld met innerlijke wijsheid, intuïtie, buikwijsheid, creativiteit, authenticiteit. Dan komen de antwoorden diep van binnen uit en weet je dat die waar zijn. Je staat in je eigen kracht en leeft je leven vanuit de meest complete vorm.

Spiritual B.E.S.T. wordt vaak in combinatie met B.E.S.T. toegepast.

Voor B.E.S.T. en Spiritual B.E.S.T. ben ik getraind en gecertificeerd door dr. Sue Morter van Morter Institute (Indianapolis, Verenigde Staten).

Aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.